Permanente make-up

PMU Studio Avance

PMU Studio Avance

Permanente Make-up

Veel vrouwen tekenen hun wenkbrauwen, lippen of eyeliner in de ochtend. Helaas zit in de loop van de dag het niet meer zo mooi als in de ochtend.

Permanente make-up is dan de oplossing!

Afspraak maken

Intakegesprek

Voorafgaand aan een PMU behandeling nemen wij zorgvuldig een intakegesprek af waarin we je wensen bespreken. Ook leggen we je goed uit wat je kunt verwachten, bijvoorbeeld welke technieken er gebruikt worden om aan jouw wens te voldoen. Ook krijg je uitvoerige nazorg instructies mee voor het behoud van je PMU. Het kan per huid verschillen hoe lang het mooi blijft.


Soft of Power Powder Brows (Wenkbrauwen)

  • Natuurlijk poedereffect
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geen beschadigingen of littekens
  • Minimale roodheid
  • Geen kale plekken meer

Powder brows is de ideale techniek voor mooie strakke volle wenkbrauwen. Bij deze techniek wordt er door middel van een 1 puntsnaald, allemaal kleine puntjes gezet om zo een poederig effect te krijgen. Als die geheeld is zal er een mooie zachte wenkbrauw ontstaan.

Poeder wenkbrauw
De behandeling bestaat uit twee delen, de eerste zetting en de nabehandeling. Tijdens de eerste zetting zullen de wenkbrauwen in vorm worden gebracht en gepigmenteerd. Tijdens de tweede behandeling (na 4 tot 8 weken), zal de wenkbrauw nog aan de lichte kant zijn en is er nog een extra laagje nodig. Bij poeder wenkbrauwen kan het nog wel eens voor komen dat er een derde behandeling nodig is.


De hairstoke

Een hairstoke is een andere manier om je wenkbrauwen te pigmenteren. Heb je bijna geen haartjes en wil je toch wat meer dimensie in de wenkbrauw, dan zijn hairstrokes een mooie oplossing. De hairstroke wordt met een 1 puntsnaald aangebracht, zo kan er heel precies gewerkt worden zodat er mooie dunne lijntjes gemaakt kunnen worden.

Of een combi van beide
In sommige gevallen is het mooier de powder en hairstroke techniek te combineren. Als dit bij jou het geval is dan zullen we dat zeker adviseren! Een ultra dunne lijn tussen de wimpers voor een sprekend maar vooral zeer natuurlijk resultaat.


Eyeliner 

Een permanente eyeliner geeft je iedere dag een sprekende, frisse blik. Ook ideaal als je weinig wimpers hebt of het lastig vind een eyeliner te tekenen. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen. Met een permanente eyeliner heb je altijd een verzorgde uitstraling.

Ultralash eyeliner:
Een ultra dun lijntje tussen de wimpertjes voor een sprekend maar vooral zeer natuurlijk resultaat.

Een eyeliner:
Een strakke lijn langs de wimpers om de ogen te accentueren en optische te vergroten.

Impressie

Afspraak maken

Nazorg

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om je zorgen over te maken en hoort bij het genezen van je wenkbrauwen.  Als de PMU net gezet is kan je dit vergelijken  met een schaafwond.

Tijdens het zetten van permanente make-up gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Als je de PMU goed verzorgt, duurt het gemiddeld twee – zes weken tot de behandelde huid genezen is.

AFSPRAAK MAKEN?

Klik hier om een afspraak te maken