Skip to main content

Openingstijden

Ma. 13:00 tot 21:00
Di. 09.00 tot 17:00
Wo. 09:00 tot 20:00
Do. 09:00 tot 21:00
Vr. 09:00 tot 17:00

Contact

0168 – 76 00 76
info@studioavance.nl

0168 – 76 00 76
info@studioavance.nl

Openingstijden

Ma. 13:00 tot 21:00
Di. 09.00 tot 17:00
Wo. 09:00 tot 20:00
Do. 09:00 tot 21:00
Vr. 09:00 tot 17:00

Bij Studio Avance is iedereen welkom en wij vinden het belangrijk dat jij je ook thuis voelt. Het geeft ons voldoening om als beauty professional onze behandeling uit te kunnen voeren. Wij werken dan ook vol passie aan jouw huid en haar.

Ons team stelt zich altijd empathisch en doelgericht op. Je kan erop vertrouwen dat we met een vrolijke, vriendelijke en professionele houding met jou omgaan. Het is een momentje in de dag om je dag positief te beïnvloeden.

Bij Avance is het meer dan alleen een behandeling; het is een kans om even te pauzeren, te ontspannen en te genieten van de zorg die we je bieden.

Welkom bij Avance, waar jouw schoonheid alle aandacht van ons krijgt.

Het team

Team Studio Avance - Jolanda

Jolanda

Huidspecialiste, eigenaresse

Formeel ben ik in 1993 opgeleid als schoonheidsspecialiste en al snel realiseerde ik dat ik meer wilde weten over de huid. Ik startte met de HBO voortgezette opleiding om alle specialisatie diploma’s te bezitten.  Al zo lang ik huidspecialist ben bekommer ik me over mijn klanten. Mijn missie is dan ook om ze te laten stralen!

Ik wil graag weten wat er bij ze leeft. Zo kan ik  een eerlijk advies geven wat mijn klanten kunnen verwachten van de behandelingen. Op die manier kunnen we een meerwaarde zijn met onze ‘medische’ huidverbetering.

Het woord Avance betekent voortgang. In de studio zijn we altijd op zoek naar de trends van de toekomst, waar we met kwalitatieve producten en specialistische apparaten steeds op zullen inspelen. Hierdoor kunnen we nog betere resultaten behalen uit de behandelingen. Daarnaast is er aandacht voor de bekommernis van alle tijden, namelijk me-time. 

Samen met jou wil ik je huid mooi en optimaal stralend krijgen. En houden!

Ik hoop je graag te ontvangen in de huidstudio.

Specialisme:
Huidverbetering/huidverjonging, permanente make-up

Joelle

Haarstyliste

Ik ben Joëlle afkomstig uit Stampersgat. Ondertussen heb ik al 7 jaren ervaring in de kappersbranche.

In 2020 heb ik mijn diploms’s behaald als allround kapster en als aanvulling met de certificaten o.a. barbier en visagie.

Dat zijn ook 2 dingen die ik erg leuk vind om te doen, want ik hou van variatie. Geef mij een highlights klant en je krijgt de mooiste highlights. Ook krullen vind ik ook erg leuk. Ik wil nu eenmaal dat je tevreden de deur uit gaat.

Een paar leuke weetjes over mijzelf: ik ben een echte dierenvriend ik heb zelf ook 2 hondjes en 4 katten. Een ander passie is shoppen. Het liefst voor elke gelegenheid een nieuwe outfit en daarna mezelf optutten.

Ik hoop jullie snel te zien in de studio.

Specialisme:
Heren knippen, highlights

Olivia

Haarstyliste

Ik ben Olivia en kom uit Fijnaart. Sinds mijn 9de wilde ik al kapster worden. Na mijn opleiding op de de Nederlandse Kappersacademie ben ik direct in de studio gestart als allround kapster.

Het is zo’n creatief vak en daarbij kan je iemand mooi maken. Kleuring in lang haar en balayage geven mij enorm veel voldoening. Je kan heerlijk met de kleuren spelen. Daarnaast vind ik het fijn om een wasmassage te geven, want daar word ik zelf ook heel erg zen van. En dat afsluiten met het haar mooi te föhnen.

Verder hou ik heel erg van uiteten gaan en borrelen met vriendinnen. Ook ben ik dol op mijn kat Suus.

Specialisme:
Balayage, föhnen

Sam

Haarstyliste

Ik ben Sam, woon in Etten-Leur bij mijn ouders samen met mijn broertje. Op zondagochtend ben ik te vinden op het voetbalveld. Ik voetbal inmiddels  al 12 jaar.

Sinds 2020 ben ik allround kapster. Na mijn diploma’s ben ik mezelf me meer gaan verdiepen in krullen. Zoals je ziet heb ik zelf behoorlijk veel krullen, vandaar mijn interesse.  

Ook vind ik het super leuk om mooie kleuringen te maken. Denk aan bayalages, highlights of een hele mooie volledige kleuring. Daarnaast vind ik het ook geweldig om heren kapsels te knippen. Op dit moment is de “fade” enorm in. Hiervoor heb ik ook een speciale cursus gevolgd waarbij je dit leert. Hiervoor kun je ook bij mij terecht!

Specialisme:
Krullen knippen, kleuringen

De studio

Wij werken met de volgende merken: