Skip to main content

Openingstijden

Ma. 13:00 tot 21:00
Di. 09.00 tot 17:00
Wo. 09:00 tot 20:00
Do. 09:00 tot 21:00
Vr. 09:00 tot 17:00

Contact

0168 – 76 00 76
info@studioavance.nl

0168 – 76 00 76
info@studioavance.nl

Openingstijden

Ma. 13:00 tot 21:00
Di. 09.00 tot 17:00
Wo. 09:00 tot 20:00
Do. 09:00 tot 21:00
Vr. 09:00 tot 17:00

Studio Avance - Dermalux-LED

Dermalux-LED

De Dermalux® Tri-Wave is een baanbrekend medisch apparaat met gepatenteerde LED-technologie voor de meest geavanceerde led behandelingen in de wereldwijde markt voor medische esthetiek. Medisch CE gecertificeerd (Certificaat nr. 660675).

Dermalux® LED-behandeling is een niet-invasieve, huidverbeterende behandeling die gebruikmaakt van verschillende golflengten van lichtenergie. Deze golflengten, die variëren van infrarood, rode tot blauwe, zijn ontworpen om specifieke huidproblemen en medische indicaties aan te pakken.

Dermalux® Infrarood

De infrarode golflengte van 833 nm is gericht op het verbeteren van het huidherstel en het verminderen van pijn en ontstekingen.
Infraroodlicht is in staat om diep in de huid en het bindweefsel door te dringen en de productie van stoffen die belangrijk zijn voor het herstel van de huid, zoals collageen en elastine, te stimuleren. Het vermindert ook ontstekingen en verbetert de bloedcirculatie en celdeling, wat bijdraagt aan het snellere herstel van de huid na de behandeling.

 1. Geavanceerde huidverjonging
 2. Verlicht roodheid en irritatie
 3. Vermindert pigmentatie
 4. Bevordert een gezonde huid
 5. Ideaal voor de zeer gevoelige huid
 6. Stimuleert de bloedsomloop en het lymfestelsel
Dermalux® Rood

De rode golflengte van 630 nm is gericht op het verbeteren van de stofwisseling en het stimuleren van de productie van collageen en elastine, waardoor de huid strakker en elastischer wordt.

 1. Verhoogt de collageen- en elastinesynthese
 2. Vermindert fijne lijntjes
 3. Verbetert de teint en textuur
 4. Verhoogt de natuurlijke hydratatie
 5. Revitaliseert en herstelt de uitstraling van de huid
 6. Dermalux® infrarood
Dermalux® Blauw

De blauwe golflengte van 415 nm is gericht op het verminderen van de talgproductie en het doden van acne bacteriën. Deze golflengte is zeer effectief voor de behandeling van acne en onzuivere huiden.

 1. Bestrijdt onzuiverheden zonder dat irritatie ontstaat
 2. Krachtige antibacteriële werking
 3. Brengt talgproductie in evenwicht
 4. Verbetert de helderheid van de huid
Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten.
De Dermalux® behandeling is een rustgevende, pijnloze behandeling. Tijdens de behandeling kan je genieten van een optimaal ligcomfort door de luxe verwarmde behandelbank terwijl de huidcellen de energie opnemen, vernieuwen en herstellen.

De Dermalux LED Lichttherapie behandeling is volledig pijnloos. Omdat de huid door het licht wordt verjongd, ervaar je een gevoel van ontspanning en welzijn. De blootstelling aan LED-lichtgolven kan je tijdens de behandeling een gevoel van warmte opmerken dat vaak wordt veroorzaakt door de stimulatie van de bloedcirculatie.

Het LED-light is erg krachtig en kan daardoor in de eerste minuten erg fel zijn aan de ogen. Tijdens de behandeling draag je daarom een brilletje. Het is LED-licht is echter NIET schadelijk voor de ogen.

Als voorbereiding op uw LED-fototherapiebehandeling moeten alle make-up- en huidverzorgingsproducten, inclusief zonnebrandcrème, worden verwijderd om de opname van het LED licht in de huid mogelijk te maken.

Voor een optimaal resultaat helpt exfoliëren voorafgaand aan de behandeling om dode huidcellen te verwijderen die het licht kunnen weerkaatsen.

Een perfecte boost voor een stralende huid!

Nazorg

Er is geen specifieke nazorg nodig voor deze behandeling.

Prijzen

 • Dermalux short booster:
  € 25,00
 • Dermalux led booster (stand alone):
  € 45,00
 • Skin booster met Dermalux:
  € 99,95
 • Dermalux led therapie power plan (12 behandelingen):
  € 450,00
Studio Avance - Dermalux-LED
Studio Avance - BioRePeel

BioRePeel

Ontdek onze BioRePeel Glow behandeling: ultieme huidverjonging zonder hersteltijd! Deze behandeling is een alomvattende voor totale huidverbetering. Het resultaat is een zijdezachte huid, vervaging van fijne lijntjes en rimpels en een gezonde, stralende glow.

Unieke BioRePeel

Het unieke van deze behandeling is de gepatenteerde BioRePeel. Deze revolutionaire peeling is momenteel een sensatie op Instagram, en dat is niet voor niets. Net als de traditionele chemische peelings heeft ook de BioRePeel huidverbetering als doel. Het grote verschil tussen beide varianten zit in de ingrediënten, de diepte van de behandeling en in de resultaten.

De BioRePeel is een specifieke vorm van TCA-peeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische en natuurlijke ingrediënten. Zoals plantaardige extracten, enzymen en antioxidanten. Deze werkstoffen dringen diep in de huid door. Waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, de teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verminderen. De actieve werkstoffen helpen daarnaast bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne.

Peeling zonder hersteltijd

In tegenstelling tot de klassieke TCA-peeling is deze peeling minder invasief. Dit maakt het een peeling die voor vrijwel iedereen geschikt is. De BioRePeel is milder en er is minder hersteltijd nodig. Maar wel met resultaat: je huid krijgt weer die natuurlijke gloed. Direct na je eerste behandeling.

De kracht van combinatie-therapie

Elke huid is uniek. Om bij jou de mooiste resultaten te behalen combineren we verschillende ingrediënten en technieken. Dit wordt afgestemd op jouw huid en wensen. Zo maken we met hydrafacial of microneedling de BioRePeel behandeling nog effectiever. Dankzij het combineren en persoonlijk inzetten van deze technieken bereiken we optimale verjonging van jouw huid.

Opbouw behandeling

De BioRePeel Glow-behandeling heeft de volgende opbouw:

 1. Dubbele reiniging van de huid
 2. BioRePeel
 3. (optioneel) Microneedling of hydrafacial
 4. Aanbrengen serum
 5. Dermalux-LED lichttherapie
 6. Dagverzorging
Resultaat

Deze behandeling brengt jouw huid in balans, verzacht de eerste tekenen van veroudering en vertraagt de gevolgen ervan.

Na deze behandeling heb je een gladdere huid, verminderde pigmentatie en een verbeterde huidtextuur. Je huid voelt weer heerlijk zacht, glad en gevoed aan. De huid ziet er gezonder uit, met minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels.

Om de beste resultaten te behalen en te behouden, raden we aan deze behandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen.

Afspraak maken

Onze jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging komt terug in deze fijne Glow special, die je huid laat schitteren als nooit tevoren. Een unieke, alomvattende behandeling voor totale huidverbetering. Waarin we gebruik maken van geavanceerde technieken en innovatieve ingrediënten om jouw huid te laten stralen.

Prijzen BioRePeel Glow

De Collagen Boost & Glow is een huidbehandeling waarbij we gebruik maken van een revolutionaire techniek: Collageen Nanovezels. Door de toepassing hiervan geniet je direct na de behandeling al van een strakkere, gehydrateerde huid met een sterke vermindering van rimpels en een jeugdigere uitstraling.

Prijzen

 • BioRePeel Glow:
  € 145,00
Studio Avance - BioRePeel
Studio Avance - BioRePeel
Studio Avance - BioRePeel

Hydro Facial Dermabrasie

Een perfect apparaat voor direct resultaat voor mannen en vrouwen en alle huidtypes.
De hydrafacial maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen  gaan bereiken.

Het belangrijkste ingrediënt voor een mooie, gezonde huid is voldoende vocht. Het apparaat heeft de mogelijkheid om mineraal water om te zetten in hydrogeen water. Dit type water bevat de juiste hoeveelheid minerale elementen, waaronder magnesium en calcium. Door de sterke penetratie kan het serum gemakkelijk elk deel van de cel binnendringen, hierdoor heeft waterstofrijk water een zeer krachtige opnamefunctie.

We kiezen zorgvuldig de stappen die voor de huid en resultaat gewenst zijn voor jouw stralende huid.

Mooi is om deze behandeling met de Biorepeel, microneedling en dermalux te combineren.

Hydro Dermabrasie

Hydro Dermabrasie is een combinatie van dermabrasie en het insluizen van actieve werkstoffen. Hydro Dermabrasie combineert een diepgaande reiniging en voeding van de huid met solutions. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestandsdelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

Serum Infusion Spray

Serum Infusion Spray het serum die in het reservoir zit komt in een verneveling op de huid terecht. Dit zorgt ervoor dat de huid makkelijker kan absorberen, zuurstofrijke substantie wordt overgebracht op de huid en de cel huid wordt gestimuleerd en gevoed.

Ultrasound 

Ultrasound zorgt voor hoog frequente mechanische pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen dieper doordringen in de huid. Ultrasound zorgt dat de cellen in beweging worden gebracht. Daardoor komt er ruimte tuussen de cellen en het serum wat wordt ingesluisd komt tussen de cellen te liggen.

Radio Frequent

Radio Frequent De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de het bindweefsel met name speciale zogenoemde fibroblasten. Als gevolg daarvan wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun spanning en kracht terug zodat het resultaat (een mini facelift) direct na de behandeling zichtbaar is. De huid wordt strakker, gladder en ziet er frisser en jonger uit.

Prijzen

 • Hydro Facial Glow vanaf:
  € 96,50
 • Hydro Facial Luxe Glow vanaf:
  € 135
Studio Avance - Hydra Facial
Studio Avance - Peeling

Peelings

Heb je last van acne, acnelittekens, grove poriën, lijntjes en rimpels, pigmentvlekken of wil je je huid gewoon opfrissen? Dan kan een peeling een zeer geschikte behandeling zijn voor jou.

Een peeling is een behandeling die ervoor zorgt dat de bovenste huidlaag af wordt “gepeeld”. Dit gebeurt door middel van speciale chemische vloeistoffen/ zuren.

Afhankelijk van de sterkte en het type chemische stof wordt bepaald hoe diep de peeling invloed heeft op de huid.
Een chemische peeling kan helpen bij het verbeteren van de textuur, de huidskleur en het verminderen van lijntjes en rimpels.

Afhankelijk van jouw persoonlijke huidwens, huidaandoening of fase van het behandeltraject maken we een keuze voor het type peeling die hierbij het beste past. Soms zullen er meerdere peelings gecombineerd worden in het behandelprogramma voor het beste resultaat.

In de glowing treatment zit de Dermalux-LED verwerkt zodat je huid sneller herstelt of vernieuwt.

Waarom kiezen voor een medische peeling?
 1. Verbetert de hydratatie, het volume en de stevigheid in de huid; tegen lijntjes en rimpels en voor een betere huidstructuur
 2. Verbetert dieper gelegen pigmentatie en vlekjes na ontstekingen
 3. Speelt een belangrijke rol bij de aanpak van acne en acne littekens en voor de verfijning.
 4. Geeft een mooi boost en glow!

Bio kruiden peeling

De Bio Peeling is een kruidenpeeling op basis van algen, zeewier en kruiden. Deze zeer werkzame ingrediënten dringen diep door in de huid en zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. De bio peel werkt sterk ontgiftend.

 • Stimuleert celvernieuwing

De kruiden trekken in je huid en werken nog 24 uur door. Ze werken van binnen naar buiten en duwen op deze manier als het ware de oude huidcellen naar boven. Je huid kan hierdoor de dagen erna iets droger aanvoelen.

Het resultaat daarna? Een gezonde huid.

Wil je een gezonde glow en nog meer resultaat? Kies dan voor de BioRePeel.

Prijzen

 • Glowing treatment:
  € 90,00
 • Bio kruiden peeling:
  € 79,95
Studio Avance - Peeling
Studio Avance - Peeling
Studio Avance - Peeling
Studio Avance - Microneedling

Microneedling

Microneedling is een behandeling om huidveroudering en verbetering op het gebied van pigment, littekens aan te pakken. Dit op veilige wijze, gebruikmakend van het natuurlijke herstelproces van de huid. 

Wat is microneedling?

Met een speciale pen die op hoge snelheid verticaal op en neer gaat maken we minuscule kanaaltjes in de huid. Deze zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid op een veilige wijze.  In combinatie met hoge concentratie actieve werkstoffen en het natuurlijke genezingsproces stimuleer je de productie van nieuw collageen en elastine.

Door de afname van collageen in de huid treed huidveroudering op. Het zorgt voor rimpels en maakt andere tekenen van veroudering nog zichtbaarder.

Tot slot kunnen we microneedling combineren met andere behandelingen. Bijvoorbeeld een peeling, Dermalux-LED om het maximale uit je huid te krijgen.

Huidindicatie

De microneedling behandeling is een huidverbeterende techniek die wordt ingezet om verbetering te realiseren basis van de volgende huidindicaties:

 1. Rimpels
 2. Littekens
 3. Acne
 4. Hyperpigmantie
 5. Rosacea
 6. Verslapte huid
 7. Huidvernieuwing (De huid een “glow” geven)
 8. Grove poriën
Is mijn huid geschikt voor microneedling?

Microneedeling is niet geschikt voor:

 1. Extreem gevoelige huid
 2. Acne met actieve ontstekingen
 3. Rosacea met actieve ontstekingen
 4. Bij gebruik bepaalde geneesmiddelen voor ernstige acne
Na de behandeling

Direct na de behandeling lijkt het alsof je lang in de zon hebt gezeten en de huid verbrand is. Deze voelt warm en strakker aan dan gebruikelijk. Dit is normaal en zal afnemen na 1 uur. 100% herstel dezelfde dag of binnen 24 uur. Het kan zijn dat plaatselijke roodheid nog aanwezig is na 24 uur.

Natuurlijk krijg je een passend welke producten je nodig hebt voor de juiste nazorg. Actieve producten zoals o.a. retinol mogen pas na dag 3 worden gebruikt.

Welke effecten heeft microneedling op de huid?
 1. Verbetert de huidstructuur
 2. Vermindert de zichtbaarheid van rimpels
 3. Verlicht en vervaagt littekens, vooral acne littekens door de nieuwe collageen vezels
 4. Reduceert de poriestructuur
Kuren

De voordelen van de microneedling behandeling zijn al zichtbaar na één behandeling. Voor maximaal resultaat adviseren wij tussen de 3 – 6 behandelingen met een interval van tussen de 3 tot 4 weken.

Prijzen

 • Microneedling per zone:
  € 79,00
 • Microneedling + Dermalux:
  € 124,50
Studio Avance - Microneedling

Huidoneffenheden verwijderen

Soms stoort net dat ene plekje of bloedvaatjes in je gezicht maar heb je geen idee wat je kunt doen om dit weg te krijgen?

Grote kans dat het snel en effectief met Apilus wordt opgelost.

Denk hierbij aan gesprongen bloedvaatjes of bloedblaasjes. Zo ook pigmentplekjes, ouderdomsvlekken, bindweefselwratjes of vetbultjes/ talgbultjes.

De behandeling is snel en vaak is 1  of 2 behandelingen (van een 10 minuten) al genoeg. 

Prijzen

 • Oneffenheden verwijderen (10 min):
  € 49,95